Élő dugás a japán tévében, állami pénzből

Címkék: Nem tartozik hozzá címke

 

 

Már meg sem lepődünk, mert ha valami igazán extrém szexuális csemegéről kapunk hírt, az szinte biztos, hogy Japánból származik. De, hogy állami támogatást adjanak egy olyan éjszakai műsorhoz, ahol a huszonéves bemondólány dugás közben olvassa fel a híreket, azon kicsit csak felkaptuk a fejünket. Igaz, a rászorulóknak jelbeszéddel szinkronizálták a hallottakat.

 

 

Na ez az egy még az ottaniakat is kiakasztotta. Persze jellemző módon nem maga a nyíltszíni szerelmi aktus, hanem az a tény, hogy kormánypénzeket használtak fel az elkészítéséhez. Kiderült ugyanis, hogy az ötperces hírshow állami támogatást kap. A műsor 400 ezer yent (633 ezer forint) vételezett adásonként a kulturális minisztériumtól, mivel a tévécsatorna elnyerte azt a pályázatot, amelyet a fogyatékosoknak szánt műsorok készítésének támogatására írtak ki. A kiírásban azonban nem kértek részletes műsorleírást, így a tévécsatorna könnyen elhallgathatta, hogy miféle jelbeszédes híradót tervez. A show-t a Paradise Television hozta létre és csak jóval később derült ki, hogy a kormánytól pénzt kapnak az adáshoz. Az illetékesek az ügy kipattanása után megvonták a támogatást, ám a tévécsatorna vezetői úgy döntöttek folytatják a meztelen híradót támogatás nélkül is, mert maga az előadás természetesen nagy sikert aratott a minden extrémitásra vevő japán nézők körében

 

A fenti képen szereplő hölgyet a következő pillanatban letámadja egy maszkos férfi, a folytatás élő adásban történt. De, ha valaki azt hiszi csak ilyenek történnek arrafelé mutatunk más műsorokat is:.


A gyönyörű bemondó kicsit akadozva mondja a szöveget


| Reblog! 0 |
Reblog hírfolyam | Like hírfolyam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...