Már meg sem lepődünk, mert ha valami igazán extrém szexuális csemegéről kapunk hírt, az szinte biztos, hogy Japánból származik. De, hogy állami támogatást adjanak egy olyan éjszakai műsorhoz, ahol a huszonéves bemondólány dugás közben olvassa fel a híreket, azon kicsit csak felkaptuk a fejünket. Igaz, a rászorulóknak jelbeszéddel szinkronizálták a hallottakat.

 

 

Na ez az egy még az ottaniakat is kiakasztotta. Persze jellemző módon nem maga a nyíltszíni szerelmi aktus, hanem az a tény, hogy kormánypénzeket használtak fel az elkészítéséhez. Kiderült ugyanis, hogy az ötperces hírshow állami támogatást kap. A műsor 400 ezer yent (633 ezer forint) vételezett adásonként a kulturális minisztériumtól, mivel a tévécsatorna elnyerte azt a pályázatot, amelyet a fogyatékosoknak szánt műsorok készítésének támogatására írtak ki. A kiírásban azonban nem kértek részletes műsorleírást, így a tévécsatorna könnyen elhallgathatta, hogy miféle jelbeszédes híradót tervez. A show-t a Paradise Television hozta létre és csak jóval később derült ki, hogy a kormánytól pénzt kapnak az adáshoz. Az illetékesek az ügy kipattanása után megvonták a támogatást, ám a tévécsatorna vezetői úgy döntöttek folytatják a meztelen híradót támogatás nélkül is, mert maga az előadás természetesen nagy sikert aratott a minden extrémitásra vevő japán nézők körében

 

A fenti képen szereplő hölgyet a következő pillanatban letámadja egy maszkos férfi, a folytatás élő adásban történt. De, ha valaki azt hiszi csak ilyenek történnek arrafelé mutatunk más műsorokat is:.


A gyönyörű bemondó kicsit akadozva mondja a szöveget