Zámbó Árpy szexelt Bálint Toncsival?

Zámbó Árpy egy rádióinterjúban beismerte, őt is megigézte a fiatal Bálint Antónia szépsége, sőt arra is utalt, hogy szexuális kapcsolatuk volt. Egy nappal később már kétségbeesetten próbálta tagadni a dolgot, ami Toncsi szerint sem történt meg soha.

Zámbó Árpy meglepő vallomást tett kedden egy rádiós műsorban, amelyben arról faggatták, hogy mi volt közte és Bálint Antónia között? Árpy erre az igencsak intim kérdésre rövid gondolkodási idő után félreérthetetlenül válaszolt.

– A Fészek Klubból ismerjük egymást Toncsival. Tejszagú gyermeklány volt még, amikor oda lejárt. Szóba elegyedtünk, ez, az, amaz. Mit akartok hallani, hogy együtt voltam Toncsival? Nem tagadom én ezt le, megboldogult fiatal koromat nem szeretném letagadni, nehogy azt higgyétek. Csak azt nem tudom, hogy írt bele a könyvébe. Ha úgy írt bele, hogy nagyon jó volt, akkor baró.

– Ha ennyire bevállalós Toncsi, akkor az miért baj? Hol itt a probléma? Engedjétek meg nekem, hogy elolvassam, és utána szívesen állok rendelkezésetekre a legközelebbi adásban, és elmondom, hogy milyen pozitúrákban szeretkeztem – állította a Lounge rádió Csúf igazság című műsorában. Egy nappal később azonban lapunknak már egy az egyben letagadta az esetet.


  Bálint Antónia titkos sztriptíz videója


– Szó sincs arról, hogy én valamit is elismertem volna. Azt, hogy ismerem személyesen is, azt vállalom. De Toncsival való szexuális életemről, hogy volt vagy nem volt, egyáltalán nem szeretnék még csak nyilatkozni sem – próbálta meg nem történtté tenni előző napi rádiós beismerését Zámbó Árpád. Toncsi hasonlóképpen reagált a Bors megkeresésére.


Bódi Sylvi megmutatja a csúnyáját

 

– Nyilvánvalóan csak viccből mondta ezt Árpy, hiszen még csak barátok sem vagyunk. Különben két napja hívogat engem, hogy nem érti, miért nem hagyják őt békén, miért kérdezgetik rólam. Nekem a Zámbó családdal annyi kapcsolatom van, hogy minden évben én vezetem a Jimmy-emlékkoncertet, amire egyébként Marietta szokott felkérni. Ha ez igaz lenne, szegény Sarka Kata most rosszul érezhetné magát, rokonságba került Zámbó Árpival. Hiszen nekem több ízben is kinyilvánította, hogy mennyire lenézi a Zámbó famíliát – tette hozzá a volt szépségkirálynő, akinek a héten jelent meg önéletrajzi könyve, amelyben ismert férfiakkal való kapcsolatáról is vallott.

Borsonline

0 Tovább

65 évesen újra meztelenre vetkőzött Zalatnay Sarolta

 

 

 

 

12 hosszú éve is megvan már, hogy a Playboy magazinban megmutatta hihetetlen méretűre felduzzasztott melleit és úgy általában mindent, ami szemnek és szájnak ingere. Az akkor 550! köbcentis szilikonbetétjét azóta fokozatosan kissebre cserélték, jelenleg mindössze 180-as, ami még mindig tekintélyes méretnek számit. Ennek ellenére enyhén sokkoló hír látott napvilágot az énekesnőről: tegnap ismét ledobta a ruháját és ahogy ő mondja művészi félaktokat készítenek róla.

 

Már három éve tervezzük, hogy készül rólam egy naptár. Miután a fotók életem fontos részeiről szólnak majd, igent mondtam a felkérésre. A képeken szerepet kap egy apácaruha, különféle hangszerek, fotózunk tanyán, hiszen lelkes állat- és környezetvédő vagyok, leszek szexis nő, amelyhez a gyönyörű ékszereket Londonból hozták a kedvemért, és lesz félakt képem is, művészi beállításban.

 

A művésznő nem tart attól, hogy az emberek esetleg elítélik, mert 65 évesen még mindig ilyen típusú képeken kívánja megmutatni kebleit. Kora ellenére nem érzi gátlásosnak magát és újra készen áll megmutatni meztelen testét azoknak, akik kíváncsiak rá. Mivel felkérték, igent mondott.

 

Nincsenek gátlásaim, ez nem egy újabb Playboy-fotózás, ahol teljesen meztelen voltam. Most is többet mutatok a testemből, de másképp. Szeretném elkerülni, hogy az emberek azt mondják, mit ugrálok még itt 65 évesen félmeztelenül. Szeretném, ha látnák, hogy ezek a fotók valóban művésziek.

 

Az egykori fotók némelyike is művészire sikerült. De nem véletlen a rengeteg eladott példány, mert volt közöttük néhány olyan is, ami hatalmas megdöbbenés lesz azoknak, akik nem látták őket:

Zalatnay Sarolta hihetetlen fotói

:

A "művészi" képek, a különleges naptárhoz az év végén fognak majd megjelenni. A képekre persze nem kell addig várnunk, egészen biztosan kapunk belőle mutatóba, ha a bevállalós modell átvizsgálta őket és kiválasztja azt a néhányat, amelyet közlésre érdemesnek talál. Arról nincs hír, hogy mekkora összeget kapott a nagymama korú díva a meztelenkedésért, de abban azért biztosak lehetünk, hogy a honorárium nem közelíti meg a 12 évvel ezelőttit, amikor is az eladott példányszámokkal azóta is megdönthetetlen csúcsot állítottak fel a szerkesztők.

A tini Zalatnay Sarolta énekel

.

 

0 Tovább

Szexshopban meztelenkedett VV Dya - titkos fotókkal

http://www.hajdupress.hu/kepek/cikk/2013/05/11/28685/12718_midi.jpg?full=1

 

 

Hírbe hozták VV Dyát, akit egy belvárosi szexshopban kaptak lencsevégre, amint félmeztelenül próbálgatott szexi ruhákat csak úgy az eladótérben.

 

Hétfőn este a 15. kerületi China Marktban nézelődtem, amikor a földszinten megpillantottam VV Dyát. Épp a felnőttek boltjába ment be. Mi is utána mentünk. Ez a csaj tuti nem százas. Ott, az eladótérben próbálta fel az egyik szexruhát a másik után. Folyamatosan beszélt, meg nevetett, az eladót pedig arról győzködte, hívja fel a tulajt, mert ő is szívesen dolgozna itt. A páromnak sikerült a telefonjával pár képet készítenie.


Másnap a sértődött plázamacska dühösen cáfolni igyekezett. Az még csak hagyján, hogy egy ordenáré ember lefényképezte amint vidáman meztelenkedett, de azt kikéri magának, hogy az olvasók azt higgyék ő vibrátorért jár a szexshopba. Nem szorul ő rá az ilyesmire. Az meg végképp gyalázatos vád, hogy valamilyen alkoholos, vagy esetleg kémiai befolyásoltság alatt tette volna boldoggá bájaival a kukkolókat és a szennylapok vásárlóit.


Eszem ágában nem volt szexuális segédeszközöket vásárolni, nekem nincs szükségem vibrátorra, ostorra, vagy bilincsre. Nem úgy, mint annak a kedves embernek, aki valószínűleg ezért érkezett az üzletbe.

 

Pusztán melege volt na!

Íme a bizonyítékok:

Dya egy cseppet fesztelen

.

.

.

0 Tovább

Nézd meg! A provokatív szexjelenet, amit letiltott a Youtube

Egykedvűen bandukol a nimfomániás nő

A Nimfomániás (hazai bemutató: január 16) is kendőzetlenül mutatja be a szexualitást, ezúttal egy nő életén keresztül, akinek különböző életszakaszaiba pillanthatunk bele. A film médiakampányából már eddig is lehetett sejteni, hogy a nézők rengeteg naturalista szexjelenetet láthatnak majd a vásznon, de most először készült hozzá olyan trailer, melyet letiltott a Youtube. Az előzetesben két főszereplő, Shia LaBeouf és Stacy Martin szeretkeznek, néhány másodpercig pedig az látható, ahogy LaBeouf orálisan elégíti ki kedvesét. Úgy tűnik, ez már sok volt a Youtube-nak, mely eltávolította az előzetest, de azért mi más videómegosztóknak hála meg tudjuk mutatni.Ez már a Youtube-nak is sok volt


0 Tovább

Szuper dögös aktfotók kerültek elő Éjjel-nappal Zsófi múltjából - képekkel (18+)

Zsófi szerződtetésének feltétele volt, hogy nem jelentek meg róla erotikus képek, ennek ellenére teljesen pucér felvételek jelentek meg róla a napokban.

 

Az, hogy a nyakigláb bombázó esetleg repül-e a sorozatból egyelőre nem került terítékre a csatornánál. A mi szemszögünkből viszont csak a korábbi portfolió a lényeges, amin tényleg  felejthetetlent pózolt, az akkor még teljesen ismeretlen lány.

.

Lássuk hát, mi került elő a fiók mélyéről:

Éjjel nappal bámulnád

0 Tovább

Erotománia

blogavatar

Az erotikának is van vicces, rémisztő és szenvedélyes oldala. Igyekszünk naponta megfordítani az éleket. Fotók, videók sztorik a világ minden tájáról.

Utolsó kommentek