Gyönyörű színésznők hihetetlenül ocsmány lábfejei

Ha nem a saját szemeddel látod sohasem fogod elhinni, hogy ezeknek a csodanőknek, milyen elképesztően elhanyagolt, a szoros értelmében gusztustalan lábfejeik vannak. Hiába, no mindenkinek megvan a maga keresztje. Mondjuk ettől még nem lenne muszáj a kirakatba tenni…

Szavak sincsenek rá...

0 Tovább

Előkerültek Madonna 17 évesen készült aktfotói

 http://www.nationalturk.com/en/wp-content/uploads/2012/08/madonna-sexy-8754.jpg?full=1

A semmiből hirtelen előkerültek a híres énekesnő aktképei. A Madonna 18 éves korából származó felvételek 1977-ben jelentek meg és a mai szemmel nézve egyáltalán nem hatnak erotikusnak. A képeken jó látszik, hogy a mára világsztárrá avanzsált Madonna Louise Ciccone-nak komoly szőrnövekedési problémái lehettek, ami testének több pontján is agresszívan dominálja a kompozíciókat. Ettől függetlenül a most nyilvánosságot kapott alkotások kihagyhatatlanok.


Ez bizony Madonna, ha hiszed, ha nem

0 Tovább

Az X-Faktoros Krasznai Tünde korábbi munkássága

 

 

Nagyon kíváncsi voltam, és hamar független akartam lenni, így amikor elköltöztem otthonról, ezt az utat választottam. Akkoriban megszoktam egy bizonyos életszínvonalat, ezért is volt annyira nehéz kiszállni. Fontos volt az anyagi háttér, azonban évek óta másként élek, most a lélek szárnyal

 

Jenny Noel néven kápráztatta el a nézőket Krasznai Tünde, a legújabb X-Faktor egyik tehetséges versenyzője. A korábbi munkásságának azonban nem sok köze volt a jelenlegi ambícióihoz, abban az időben egészen más közegben próbált meg boldogulni.

 

A szabadságvágy is vezérelt, és úgy döntöttem, szeretnék az erotikus modellkedésből megélni. Fiatalon persze sok mindent másként csinál az ember. Talán kicsit naiv voltam, felelőtlen, és feszegettem a határaimat. És azt gondolom, ez volt a legeslegtávolabbi határ, amit elértem. Közben azt csináltam, amit akartam, senki sem kényszerített. Ugyanakkor hatalmas tapasztalatot is szereztem az ebben a szakmában eltöltött évek során, megismertem például önmagamat.Krasznai Tünde, alias Jenny Noel nem csak énekelni tud
0 Tovább

Nézd meg az ország legnagyobb műmellét!

 

 

 

Angelika számára rendelésre készítették el az implantátumokat, szériában ekkorát nem gyártanak…

 

 

Baj Angelikának hívják a magyar rekordert, aki több mint egy literes ciciket kapott nemrégiben. Barátja ugyan nem volt elragadtatva a műtét tervétől, de a szexi szőke lány annyira akaratos, amennyire csinos, így végül is megszülettek a méretes alkotások.

 

A párom mindig ellenezte az újabb műtéteket, de végül valahogy csak megbékél az új keblemmel. Az ajkaimat is fel szoktam töltetni, de más beavatkozást nem engedek. Az orvos azt gondolta, kivetettem a bordáimat is, olyan vékony a derekam, de ez genetikai adottság, és persze rengeteg sport eredménye.

Ezertíz köbcentis implantátumokat kaptam, és nagyon meg vagyok velük elégedve. Igaz, azért így is akadnak olyan képek, amelyeken túl kicsinek látom a mellem, de egyelőre nem lehet nagyobbakat csinálni. Később azonban szeretnék még egy műtétet, ezerötszáz köbcentisben gondolkodom.

 

A doktor elégedett az eredménnyel, ő a maga részéről nem is növelné tovább gigantikus alkotását.

 

A műtét egy órát vett igénybe. Én lebeszéltem az ezerötszáz köbcentis implantátumról, úgy gondolom, ez volt a legnagyobb, amit nagyobb kockázat nélkül beépíthettünk. Ha ez az önértékelésének jót tett, úgy gondolom, érdemes volt elvégezni a műtétet. 

(dr. Awil Matanus)

 

 Szerencsére Angelika egyáltalán nem szégyenlős igy teljes pompájában csodálhatjuk meg a kész művet, ami tényleg brutális lett:


Az ország legnagyobb műmelle premier planban

 

 

 

0 Tovább

Madonna 17 évesen

ll

0 Tovább

Erotománia

blogavatar

Az erotikának is van vicces, rémisztő és szenvedélyes oldala. Igyekszünk naponta megfordítani az éleket. Fotók, videók sztorik a világ minden tájáról.

Utolsó kommentek