Madonna 17 évesen

ll

0 Tovább

Egy teljesen egyértelmű videóklipp

0 Tovább

Celebjeink legnépszerűbb szexpozíciói


Egy felmérés szerint a magyarok 30 százaléka szeret tükör előtt szerelmeskedni. Ebbe a táborba tartozik az egyik celebünk, aki gyakran gyönyörködik az eseményekben, ez azért is izgató szerinte, mert csodálhatjuk, kvázi kukkolhatjuk magunkat, ami megfűszerezi az együttlétet. Egy másik hölgy, aki népszerű aktmodell, elárulta, ha kedve támad „vadulni”, küld egy körüzenetet a szeretőinek, hogy éppen ki ér rá, majd kibéreltet partnerével egy hotelszobát pár órára, lehetőleg tükröset.Na ki, mit gondol, kik ezek a bevállalós celebek?


Meg fogsz döbbenni kik mesélnek magukról

0 Tovább

Nyalnád? Meztelen lányok csokiban

 

 

 

A két legédesebb dolog találkozásának lehetünk szemtanúi. Ahogy már az lenni szokott a jóból is lehet még jobbat csinálni. Jó étvágyat kívánunk!

.

.

Ezt a fajtát nem kapod meg a sarki közértben

0 Tovább

9 bombatestű szexfilmsztár

Jesse Jane sexy free pic nude jane jesse

 

 

 

Vannak persze ellenkező példák is szép számmal, de a most  bemutatott hölgyek egyértelműen azt a vonalat képviselik, ahol az akción kívül, a szereplők látványa is jelentősen emeli a pikáns filmek színvonalát. Mind tudásban, mind esztétikumban kitűnnek kolléganőik közül. Az eddig leforgatott jeleneteikkel számtalan szakmai és közönségdíjat sikerült begyűjteniük.

 

Félelmetes bombázok vonulnak most fel a képzeletbeli porondunkon, akik egytől egyik arra tették fel pályájukat, hogy a legapróbb részletekig megmutassák -egy kis orvosi segítséggel felturbózott- bájaikat a közönségnek.


Nikki Benz, Gabriella Fox, Kagney Linn Karter


Eva Angelina, Catalina Cruz, Briana Banks


Alexis Ford, Phoenix Marie, Alektra Blue

0 Tovább

Erotománia

blogavatar

Az erotikának is van vicces, rémisztő és szenvedélyes oldala. Igyekszünk naponta megfordítani az éleket. Fotók, videók sztorik a világ minden tájáról.

Utolsó kommentek