Perverz videóktól retteg az aktmodell

 .

"Nem vagyok ijedős, de thaiboxra járok és mindig van nálam gázspray."

 

Még a szexbombák élete sem fenékig tejfel. Igaz egy aktmodell készüljön fel, hogy szenvedélyeket válthat ki a munkássága, de a határt valahol csak meg kell húzni. Larion Zoé, aki neve ellenére magyar, tudja, hogy pőre testének látványától némelyek fejében elszakad a cérna, de mégsem szeretné egy eldugott pincében végezni, ahol valamelyik túlfűtött rajongója kissé eltúlzott formában adja jelét imádatának. Pedig a lányok szerint amilyen üzeneteket és videókat kapnak néha még ez is benne lehet a pakliban.

Zoé egyébként bevallottan a vad, fojtogatós szexet szereti...

.

Halljuk hát az elképesztő történetet és persze nézzük is meg, milyen látvány korbácsolja fel ennyire a szenvedélyeket:


Zoét nem mindenki fojtogathatja, pedig lenne rá jelentkező

0 Tovább

Megvillantotta lába közét a magyar playmate

Fotó:Bencze Zoltán

.

Reformkonyha! Spárga-krémleves! Hozzávalók: fazék, fakanál, testápoló krém és ÉN!!!!


A Pamela Anderson méreteivel büszkélkedő nyuszilány nem akármilyen receptet és hozzátartozó fotót osztott meg rajongóival. A pikáns végeredmény nem fogja Beke Yvette-et a konyhai mágusok közé emelni, de a látvány bizton kárpótol majd bennünket.

 

Az ínyenc recepthez tartozó fotó és a kreatív lány különleges idomai:


Yvette lábai között van valami0 Tovább

Már csak a nőkre gerjed a popsiudvarhölgy

 

 

Rossz hír a férfiaknak, hogy úgy tűnik Andressa Urach végleg a lányok mellett tette le a voksát. A szőke szépség idén második helyezett lett a legszebb fenekekért folytatott küzdelemben. Ízlésére mondjuk nem lehet rosszat mondani, mert közvetlenül a verseny után, a tusa másik dobogósával szűrte össze a levet. A két nő nem is titkolta vonzalmát egymás iránt és a fotósok legnagyobb örömére egy hajó tatján lettek egymásié.

 

Camila Vernagliának hívják a partnernőt, aki szintén első osztályú külsőt mondhat a magáénak. Ez esetben teljesen pozitív értelemben használhatjuk a közmondást: A zsák megtalálta a foltját.

 

 Nem akármilyen látnivalót produkált a két lány amikor a titokban fotózó riporterek előtt pihenték ki a fáradalmaikat:

Egymást kényezteti a két popsicsodaA versenyről se feledkezzünk meg:

A győztes lány elképesztő idomai és a konkurencia

A 2012-es popsi szépségverseny lélegzetelállitó résztvevői produkálják magukat0 Tovább

Jodie Marsh meztelenül, ahogy mi szeretjük

Fotó:Zoo

.

Az egyik legextrémebb kinézetű tetovált testépítőnő. Állítólag volt már, aki 200 ezer dollárt is adott volna neki egyetlen éjszakáért, de ő szereti maga megválasztani a partnereit. Akármilyen hihetetlen, de akadt olyan férfi, aki beléphetett volna vele a paradicsomba és mégis megrettent, majd el is szelelt a helyszínről, mielőtt megtörtént volna a pásztoróra. Igaz a szexbomba ez esetben egy szado-mazo kosztümben jelent meg az ágynál és leendő partnere joggal hihette, hogy alaposan meg kell majd fizetnie a rá váró gyönyörökért.

 

2008-as leszbikus időszaka után férjhez is ment egyszer, egy rövid, 11 napos ismerkedési szakaszt követően. Sajnos az a frigy hamar kudarcba fulladt, mert a férj szerint, amíg tartott a házasság a bombanő alig-alig tisztálkodott, ámde annál többet italozott. A feleség szerint persze ebből egy szó sem volt igaz, egyszerűen párja már az első napokban megcsalta és emiatt futott zátonyra a bimbózó kapcsolat.

Elmondása szerint amúgy mindent kipróbált már szexuális téren, amit csak el tudott képzelni, így jelenleg csak egy szolid fiúra vágyik, aki igazán el tudja venni az eszét.

 

A Zoo magazin fotózásán Jodie ledobta azt a csöppnyi bugyiját is, amit amúgy viselni szokott:

 

Ezt a meztelen testet nem fogod elfelejteni...0 Tovább

A 17 éves Bódi Sylvi hamvas bájai

 

 

Sylvi mára már igazán érett szépség lett. Viszont valamikor ő is volt tinilány és szerencsére már akkoriban is arra tette fel a mindennapjait, hogy a lehető legtöbb embert megismertessen bájaival. Most a saját Facebook oldalán publikált egy egykori videót, ahol 17 évesen pózol egy szépségversenyen.

 

Hú, mit találtam?!!!! :))) Egy igazi gyönygszem. :)) Videó felvétel egy 15 évvel ezelőtti szépségversenyről, amit megnyertem. Hajdúság Szépe választás. 5 perctől láthatjátok mozgásban az akkor 17 éves Bódi Sylvit. :))))A tini Bódi Sylvi annyira megfogta a fantáziánkat, hogy kutakodtunk egy kicsit és utánajártunk milyen ifjúkori képek lelhetők fel róla az interneten és találtunk is néhány igazi ínyencséget. Tessék csak megnézni, garantált az élmény!


Az ártatlan 17 éves szépség0 Tovább

Erotománia

blogavatar

Az erotikának is van vicces, rémisztő és szenvedélyes oldala. Igyekszünk naponta megfordítani az éleket. Fotók, videók sztorik a világ minden tájáról.

Utolsó kommentek