Szexfüggő lett a pornóslánytól a Disney vezér

 
Tisztázatlan körülmények között, de kiszivárgott az a videofelvétel, amely egy szado-mazo jelenetekből is ismert szőke bombázó és a Disney pénzügyi igazgatójának pásztorórájáról készült. Samantha Saint nem ingyen nyújtotta az örömöket a férfi számára, aki elismerte, hogy minimálisan 10 ezer dollárt költött, hogy alkalmanként élvezhesse a hölgy bájait. Richard Nanulát most szexfüggőséggel kezelik a Hoffman intézetben.


Megtekintve a lány testi adottságait és produkcióit mindenki döntse el maga, hogy okozhat-e függőséget, ha valaki közelebbi kapcsolatba kerül vele.

Erre a lányra ment rá a milliomos igazgató karrierje 0 Tovább

VV Éva pucéran ünnepelte az elvonó végét

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/933918_546772372063261_1145718776_n.jpg?full=1  Fotó: Facebook


Már 30 teljes napja nem engedett Baukó Éva a csábításnak. Leshetett rá bármilyen kísértés, ő ellenállt annak és így egy teljes hónapja már, hogy nem érintették ajkai a borospohár peremét. Igaz, mint mondta ettől kis híján szexfüggővé vált, de annyi baj legyen. Most, hogy túl van az első nehéz időszakon már a hazatérést tervezi az alkoholelvonóról, amit stílusosan meg is ünnepelt. Amit úgy kell érteni, hogy a Borsban ledobta ruháit bizonyítandó mekkora pozitív változást képes okozni harmincnapnyi önmegtartóztató életmód. Nos igen, az idomok tényleg pontosan ott feszülnek, ahol kellenek. Hiába az egészséges életmódnak nincsen párja.

 

Egy kis összehasonlítás, Éva alkoholizálás előtt és után:


Ilyen volt, ilyen lett: Itt most tényleg minden látszik
0 Tovább

20 szexi lány a szépségverseny döntőjében

 small product photo

 

 

A Miss International Hungary 2013 szépségverseny zajlik éppen, amely nem kapott akkora médiaszelet, mint a közelmúltban botrányos fináléval zárult A Szépségkirálynő.

A jelenlegi mustra már az elődöntős szakaszán is túlvan, így azok, akik csak a lényegre kíváncsiak most megtekinthetik a 20 legigézőbb lányt. Közülük választják majd ki augusztus 31.-én a szépek szépét. A felhozatalt megtekintve, nem is lesz olyan egyszerű dolga a zsűrinek a jövő hétvégén.Gyönyörű testek és mosolyok0 Tovább

Nem zörög a haraszt: Prostiként hirdetik Cristofel menyasszonyát

 Fotó: Facebook

Megkértem a kezét. A szüleim is ismerik már, és büszkék arra, hogy egy ilyen házias, kedves, csinos lányt választottam magam mellé.

.

A VV5-ből megismert fiú igazán különleges barátnőre tett szert. Elmondása szerint dúl is a szerelem, lassan már az esküvőt is tervezik. Előző nagy szerelme VV Veronika, akiről kiderült, hogy prostituáltként is kereste a kenyerét, már eszébe sem jut. A mostani dögös szexbomba körül ugyan van egy kicsi homály, de végtére is kinek, mi köze van hozzá, hogy pontosan miből is él a szexi páros. Sajnos a Blikk egyik nyughatatlan olvasó riportere felfedezett egy svájci oldalt, ahol a szende menyasszony fotóival szexuális szolgáltatásokat kínálnak.

 

A Jasmin néven hancúrozó hölgy hétfőtől péntekig dolgozik, délelőtt tizenegytől, este tizenegyig. A tarifája szerint egy villámakció száz svájci frank, vagyis 24 ezer forintot, de, egy húszperces menet már százötvenbe kerül. Egy teljes óráért viszont már háromszáz frankot, azaz 72 ezer forintot kell letenni az asztalra. Ezért az összegért az adatlap szerint igen komoly étlapról válogathat a kuncsaft: nyelves csók, vibrátoros játékok, láberotika, ami szemnek, szájnak, egyebeknek ingere. A leírás szerint egyébként a lány 174 centiméter magas, 90-es mellbőségű, magyar származású, és beszél németül. Jasminnak egyébként pontosan olyan tetoválása van a szeméremdobja fölött, mint Cris barátnőjének.


Megnézhetjük, azt a bizonyos szemérem melletti tetoválást, de Veronika is mutat valamit:

A titokzatos fotók és egy kis összehasonlítás
A kubai csődőr mélységesen felháborodott a vádakon és mindenáron szerette volna elérni, hogy ne jelenjen meg az üggyel kapcsolatos riport.

Erről nem kellene írni. Ezt nagyon nem szeretnénk. Senkinek nem ajánlom, hogy ezt megírják, mert nem igaz. Ha meg igaz, akkor sem akarom, Vivi nem közszereplő.

 

Természetesen életszerű magyarázat is van rá, hogy miként eshetett meg ez a csúfság: visszaéltek a lány korábbi meztelen fotóival.

 

Rengeteg ilyen típusú kép készült rólam. Még olyan is történt, hogy a volt barátomnak küldtem ilyet, aztán szakítottunk. Rengeteg rosszakaró lehet, aki felhasználhatta a fotóimat.

 

Ez még annak ellenére is igaz lehet, hogy a hasonló magyarázkodások után azért többnyire be szokott bizonyosodni, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Az viszont meglehetősen különös fordulata az ügynek, hogy a riport után fél órával eltűntek a svájci oldalról Vivien pucér fotói. Miért furcsa ez? Mert az újságírók nem mondták meg a Cristofeléknek, hogy pontosan hol is található meg az ominózus hirdetés.

 

Azt azért szögezzük le: különös véletlenek márpedig vannak, kubai csődörünk meg sohasem az éles eszéről volt híres.

 0 Tovább

A Forma-1 urának lánya meztelenre vetkőzött

 

 

A magyar Playboyba is eljutottak a szigorú és kemény üzletember lányának, Tamara Ecclestone-nak pucér fotói. A gyönyörű idomokat mindössze néhány drágakő takarja, utalva itt a család által birtokolt hatalmas vagyonra. Éppen ezért eléggé valószínű, hogy a hölgyet nem elsősorban az anyagiak motiválták, amikor elvállalta, hogy a nyuszis objektív előtt dobja le ruháit.

 

„Rendkívül büszke vagyok erre gyönyörű fotósorozatra. Úgy gondolom, minden nőnek szeretnie kell a testét, és szépnek kell, hogy érezze magát kívül-belül egyaránt. A Playboy egy ikonikus magazin, amiben az elmúlt 60 évben sorra álltak modellt a világ legszebb női. Hihetetlenül megtisztelve érzem magam, hogy címlaplányaként részese lehetek ennek a gazdag hagyománynak"

 

 

A gazdag papa viszont már egyáltalán nem lelkesedett ennyire, de hát ez érthető is. Főtt már neki eleget a feje a lánya miatt az évek folyamán.

.

 Persze ezt a testet tényleg kár lett volna eltakarni:

A papa kicsi lánya levetkőzött


.

0 Tovább

Erotománia

blogavatar

Az erotikának is van vicces, rémisztő és szenvedélyes oldala. Igyekszünk naponta megfordítani az éleket. Fotók, videók sztorik a világ minden tájáról.

Utolsó kommentek