Norvégiában komolyan odafigyelnek a nők egészséges szexuális életére. Ráadásul azért, mert valaki a kenyere javát már megette nem hagyják veszi az addig felhalmozott tapasztalatait. A 83 éves Betty Dodson a norvég NRK csatorna műsorában egy hús vér nőn mutatja meg, hogyan érhet el orgazmust a lehető legintenzívebben az ember lánya. A produkció része egy másik hölgy is, aki közvetlen a tesztalany szétterpesztett lábainál ül és persze okul az instrukciókon, amelyek segítségével az a vibrátorát a lehető legoptimálisabb szögben igyekszik bevetni a legjobb eredmény érdekében.

 

A legfontosabb a légzés, a csípőmozgás, a hüvely izmainak ritmusos összehúzása és a körkörös csiklóizgatás – jön a szóbeli figyelmeztetés, majd a kimerítő magyarázat. Mindeközben az asztalon fekvő hölgy egyre hevesebben kapkodja a levegőt, majd az okulni vágyó nőtársa és a nézők legnagyobb örömére hamarosan egy különleges orgazmust produkál. A 83 éves matróna elégedett dől hátra és arcán nem titkolt büszkeség látszik. Hiába no, ma is tökéletes munkát végzet. A csatorna részéről sincs ok a panaszra, a nézettség az egekben. A folytatásban talán majd az apróbb részletek finomítására helyezik a hangsúlyt.


Az adás, ahol élőben kapnak rá a lányok az élvezetre, és a függőség komoly veszélyei

 A felvétel végén azért lesz egy kis meglepetés....!

Azért ezek az északi népek tudnak valamit. Arról sajnos nem találtunk adatot, hogy a műsor hatására mennyire javult a norvég lányok és asszonyok szexuális elégedettségi mutatója.